Gräsklippare

Gräsklippare är en maskin som med hjälp av dess roterande blad, används för att klippa gräset på önskad yta. Det är såklart viktigt att ha en fin gräsmatta och då är det även många som väljer att investera i en riktigt bra maskin för att underlätta arbetet så mycket som möjligt.

 

Olika typer av gräsklippare

Dessa gräsröjare finns av olika karaktär, vissa blir mer och mer populära medan de gamla varianterna synar på marknaden. Den enklaste modellen som inte används lika mycket längre är den mekaniska handgräsklipparen. Eftersom de maskiner med högre teknologi och högre effektivitet har blivit så pass vanliga och billiga på marknaden så är det inte många som fortfarande använder sig av dessa. Ska man klippa större ytor så kan det bli väldigt slitsamt och ta lång tid med en sådan. I vårt utbud har vi både elektroniska gräsklippare som går på batteri och sladd men även bensindrivna. De olika drivsätten passar olika bra för olikt arbete. Därför är det alltid enklast att hjälpa dig hitta rätt klippare om du berättar för oss om hur stor din gräsyta är. Är man ute efter någon som sköter jobbet automatiskt så kanske en robotgräsklippare är något för dig.

 

Service av gräsklippare

Att investera i en gräsklippare är något många i slutändan väljer att göra för att tjäna in tid. Ifall man har investerat mycket pengar på något så vill man ju självklart att det ska hålla så pass länge som möjligt. Därför är det viktigt att man servar sin maskin. Oavsett vilken typ av gräsklippare det är så finns det service för den. Priset för servicen varierar men man kan räkna med en utökad livslängd ifall man investerar i återkommande service. Något som man bör göra med en investerad gräsklippare är att serva den innan sommarhalvåret då den används som mest då och därmed kan det vara lätt att glömma göra det denna period. Välkommen in till oss för frågor om vilken gräsklippare som passar just dig eller om du behöver hjälp med service.

Gräsklippare Klippo